Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Dakplaten monteren

Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw dakplaten? ROBR. Renoveert kan helpen! Wij beschikken over eigen materieel zoals een kraan en hoogwerkers, waardoor wij eenvoudig de dakplaten kunnen monteren. Onze specialisten zorgen ervoor dat ze veilig en goed gemonteerd worden zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u graag weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Wat zijn damwand dakplaten?

Deze dakplaten staan erom bekend dat ze erg sterk, stabiel en kwalitatief goed zijn. Als u ervoor kiest om stalen dakplaten te monteren, zijn ze ook wind- en waterdicht. Vanwege het Nederlandse klimaat kan dat erg voordelig zijn. De damwand bestaat uit diverse platen met met daarin groeven. Damwand dakplaten kunnen zowel isolerend als niet-isolerend zijn. Voor montage maakt dit geen verschil.

Schakel de hulp van ROBR. Renoveert in

Om de damwand dakplaten te monteren, moet u in het bezit zijn van verschillende gereedschappen. Als de damwand dakplaten gemonteerd worden, is er geen onderconstructie nodig. Het lijkt erg eenvoudig om te monteren maar het is verstandig om het aan de professionals over te laten. We leggen je graag uit hoe wij sandwich dakplaten monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

De werkwijze van geïsoleerde dakplaten monteren

De specialisten van ROBR. Renoveert controleren als eerst of de onderliggende dakconstructie stabiel is zodat de  dakplaten gemonteerd kunnen worden. De eerste dakplaat is altijd het belangrijkste. Dit komt omdat de dakplaat goed recht moet liggen en moet aanhaken op de constructie. Als eenmaal de eerste dakplaat is gelegd, zullen de damwand dakplaten één voor één geplaatst worden. Als alle dakplaten gemonteerd zijn, is het tijd voor de afwerking.

De voordelen van stalen dakplaten monteren

Als u ervoor kiest om ons in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat er echte vakmensen uw dakplaten komen monteren. Door onze jarenlange ervaring weten onze specialisten hoe ze te werk moeten gaan. Zou u graag willen weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vaag online een offerte aan.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Dakplaten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?