Aluminium dakgoten 

In combinatie met dakrenovatie kunnen wij uw bedrijfspand van nieuwe dakgoten voorzien. Als vervanging van uw oude kunststof dakgoten bieden wij getrokken aluminium dakgoten aan. Deze kunnen wij produceren tot 35000mm uit een stuk.

 

Onze aluminium dakgoten zijn leverbaar in de volgende kleuren: Antraciet, zwart, wit, lichtgrijs. De PVC hemelwaterafvoeren zijn leverbaar in dezelfde kleuren als de dakgoten.

 

Restyling bedrijfspand

ROBR. Rennoveert heeft jarenlange ervaring in de restyling van bedrijfspanden. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe onderdelen.  Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerker waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

 

contact opnemen?

Aluminium dakgoten

 

 


 

Locatie: Waalwijk
Categorie: Compete renovatie
Type: Restyling pand
Uitvoering: Geisoleerde beplating

Opdracht:

Dakrenovatie en gevelrenovatie


Bij dit project heeft ROBR. Renoveert de complete renovatie verzorgd van zowel dak als gevel.

De oude dak en gevelbekleding bestonden uit stalen beplating met aan de binnenzijde een dunne glaswol spanddeken. Door veroudering zag dit pand er niet meer fris uit en was de isolatie minimaal. 
 

De dak en gevels hebben wij voorzien van nieuwe geisoleerde sandwichpanelen. Tevens hebben wij het dak voorzien van een grote lichtstraat over de gehele lengte van het pand en het dak voorzien van aluminium getrokken dakgoten in kleur van gevelbeplating. 


Geisoleerde sandwichpanelen

Kleur gevel: RAL9005 (kronos) | Kleur dak: RAL9002 

Coating: Color Coat HPS200 Ultra | Type beplating: Falk

 

De opdrachtgever heeft gebruik gemaakt van de EIA subsidie, hierdoor is er investeringsaftrek mogelijk

bekijk dit project