Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Asbest dak vervangen

ROBR RENOVEERT is gespecialiseerd in de complete renovatie en vervanging van het asbest dak van uw stal, agrarische schuur of bedrijfspand. Hierbij nemen wij u alle zorg uit handen.

Asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het verstandig om uw asbest golfplaten te laten vervangen door een professional. Wij verzorgen het gehele traject van de asbest dak renovatie voor u zoals de asbestinventarisatie, benodigde vergunningen, de asbestsanering, afvoer van het oude materiaal en nieuwe duurzame golfplaten, damwand dakplaten of geïsoleerde sandwichpanelen. Voor de asbestsanering werken wij samen met een gecertificeerde partij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht advies geven voor nieuwe damwandplaten passend bij uw situatie.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Asbesthoudend dak vervangen voor nieuwe dakplaten

Laat uw oude asbest golfplaten vervangen door nieuwe hoogwaardige dakplaten. Heeft u een bedrijfspand, een stal of schuur die voor 1994 gebouwd is? Dan is de kans groot dat het dak is voorzien van asbesthoudende golfplaten.

De keuzemogelijkheden voor een nieuw dak bij een asbest dak vervangen

Wij hebben jarenlang ervaringen in asbest daken vervangen. Hierdoor kunnen wij u een gericht advies geven over nieuwe dakplaten die passen bij uw situatie. Wij beschikken over de volgende soorten dakplaten:

– Asbestvrije golfplaten
– Geïsoleerde dakplaten
– Ongeïsoleerde dakplaten

Wij kunnen de dakplaten leveren in verschillende kleuren. Tevens zijn er diverse hulpstukken beschikbaar zoals nokken, windveren, boeiboorden en hoekstukken. Deze zijn ook in bijpassende kleuren te verkrijgen voor een mooi geheel. Indien gewenst kunnen wij bij het vervangen van uw asbest dak ook gelijk een lichtstraat plaatsen in uw nieuwe dak. Dit zorgt voor meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand. 

Waarom asbestplaten vervangen door ROBR. Renoveert

Heeft u plannen om uw asbestplaten of asbest golfplaten te vervangen? Wij hebben veel ervaring met het regelen van de complete asbest dak renovatie voor nieuwe dakpanelen. Wij verzorgen:

– Een uitgebreide asbestinventarisatie
– De benodigde vergunningen
– Wij zorgen ervoor dat de asbest dakbeplating veilig verwijderd wordt door een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf
– Afvoer van het oude materiaal
– Het direct plaatsen van de nieuwe dakbeplating
– Snelle montage door vakkundige medewerkers
– Minimale overlast

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?