Asbestvrije golfplaten

Een goed alternatief voor uw asbesthoudende dak zijn asbestvrije golfplaten. 

Deze geprofileerde dakplaten zijn goed bestand tegen ammoniakuitstoot, daarom worden deze vooral toegepast bij agrarische opstallen. 

 

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van asbestvrije golfplaten. De golfplaten die wij leveren en monteren zijn van het merk Eternit. De kwalitatief hoogwaardige golfplaten zijn leverbaar in verschillende kleuren. Tevens zijn er diverse hulpstukken beschikbaar zoals scharniernokken en windveren. Deze zijn ook in bijpassende kleuren te verkrijgen voor een mooi geheel.

 

contact opnemen?

  • Onbrandbaar
  • Onderhoudsarm
  • Optimale dampdoorlatendheid
  • Lange levensduur

Asbestvrij dak?

Van asbestinventarisatie tot montage damwandplaten

 

Wij regelen het graag voor u.

 

 


 

Wij ontzorgen u graag > meer over asbestrenovatie

ROBR. Renoveert heeft jarenlange ervaring in de renovatie van asbesthoudende golfplaten daken.  

 

Wij zijn totaalaannemer en verzorgen daarom het gehele traject van de asbestrenovatie voor u. De asbestinventarisatie, benodigde vergunningen, de asbestsanering, afvoer van oud materiaal en de montage

van nieuwe duurzame damwandplaten. Voor de asbestsanering werken wij samen met een gecertificeerde partij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht advies geven voor nieuwe geisoleerde damwandplaten passend bij uw situatie. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerker waardoor wij uw project professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan