Dak vernieuwen loods

ROBR RENOVEERT is gespecialiseerd in de complete dakrenovatie van uw loods. Indien uw loods een lekkage heeft of vanwege ouderdom aan vervanging toe is, dan wilt u als ondernemer natuurlijk dat het dak zo snel mogelijk vernieuwd wordt. Door middel van nieuwe, duurzame en hoogwaardige materialen zoals damwand dakplaten geven wij uw loods weer een nieuw leven. Wenst u meer licht in uw loods? Dan is het ook mogelijk om lichtstraten in uw nieuwe dak te plaatsen. Zo geniet u direct van natuurlijk daglicht in uw loods.


Wij hebben jarenlange ervaring in het vernieuwen van daken van loodsen en andere bedrijfspanden. Wij geven u graag een passend advies, zodat uw loods klaar is voor de toekomst.

 

contact opnemen?

  • Complete dakrenovatie
  • Verhoging van de isolatiewaarde
  • Advies op maat
  • Jarenlange ervaring

Damwand dakplaten voor uw loods

Wanneer u het dak wilt laten vernieuwen van uw loods door ons, dan gebruiken wij hiervoor damwand dakplaten. Dit type beplating is erg sterk, stabiel en is voorzien van een kwalitatief goede coating. Ook zijn deze stalen dakplaten wind- en waterdicht. Aangezien het in Nederland nogal vaak regent, is dit natuurlijk wel een vereiste. De damwand dakplaten die we gebruikten voor het dak te vernieuwen van uw loods zijn:


- Voordelig in prijs
- Duurzaam
- Eenvoudig te monteren, zodat we snel klaar zijn

 

Keuze uit diverse typen dakplaten voor uw loods

Voor de renovatie van het dak van uw loods kunt u kiezen uit diverse typen dakplaten. 


Geïsoleerde dakplaten

Dit type dak beplating bestaat uit twee panelen met daartussen isolatiemateriaal. U bespaart hiermee niet alleen energie, maar het geeft uw loods ook direct een nieuwe uitstraling. Door de isolatie van uw loods te verbeteren is het daarnaast ook mogelijk om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie. 


Ongeïsoleerde dakplaten

Ongeïsoleerde dakplaten zijn vooral geschikt voor open ongeïsoleerde constructies zoals loodsen. Ze hebben dan ook een gunstige prijs.


Bij beide typen dakplaten heeft u:

- Keuze uit diverse coatings
- Keuze uit een golfprofilering of trapeziumprofilering
- Keuze uit diverse kleuren 

EIA 

Energie inversteringsaftrek

 

 

 


 

Door de isolatie van uw bestaande bedrijfspand te verbeteren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie: De Energie Investeringsaftrek. Dit maakt de renovatie van platte daken van bedrijfsgebouwen interessant.

Waarom het dak laten vernieuwen van uw loods door ROBR RENOVEERT?


Wij hebben jarenlange ervaring in het vernieuwen van loodsen en het plaatsen van stalen damwand dakplaten. Wij verzorgen de complete dakrenovatie van uw bedrijfshal, loods of stal. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe dakplaten voor uw loods. Dit voeren wij vakkundig en snel uit. Wij beschikken over eigen materieel zoals een kraan en hoogwerkers, waardoor wij uw project professioneel en snel kunnen uitvoeren. 

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan