Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Schuur renoveren

ROBR. RENOVEERT is gespecialiseerd in de complete renovatie van uw schuur. Wanneer het dak van uw schuur door lekkage, energieverlies, asbest of ouderdom aan vervanging toe is, dan helpen we u graag bij een dakrenovatie.

Wenst u graag een nieuw aanzicht voor uw schuur? Door de gevelbeplating te vervangen of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling.

Een schuur renoveren door dak- en gevelrenovatie is een effectieve en kostenbesparende optie. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van bedrijfspanden, zoals stallen en schuren. Hierdoor geven wij u graag een passend advies zodat uw pand klaar is voor de toekomst.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Uw schuur renoveren met gevelbeplating

Er zijn veel schuren die constructief nog prima in orde zijn, maar een verouderd uiterlijk hebben. U kunt ervoor kiezen om de gehele schuur plat te gooien en een compleet nieuwe schuur te bouwen. Dit is echter wel tijdrovend en ook nog eens erg duur. U kunt er ook voor kiezen om de buitenkant van uw schuur op te laten knappen. Wij vervangen graag de bestaande beplating of wij kunnen nieuwe beplating aanbrengen op uw bestaande schuur, zodat uw pand er weer modern en fris bij staat.

U kunt uw nieuwe gevel grotendeels naar eigen wens samenstellen. Zo is de beplating in vele RAL kleuren leverbaar. Daarnaast is de gevelbekleding beschikbaar in geïsoleerde en ongeïsoleerde panelen.

Dak renovatie van uw schuur

Is het dak van uw schuur door lekkage, energieverlies, ouderdom of door asbest aan vervanging toe? Dan helpen wij u graag bij een dakrenovatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld snel en professioneel uw asbest dak vervangen.

Wij kunnen de dakplaten leveren in verschillende kleuren. Tevens zijn er diverse hulpstukken beschikbaar zoals nokken, windveren, boeiboorden en hoekstukken. Deze zijn ook in bijpassende kleuren te verkrijgen voor een mooi geheel. Indien gewenst kunnen wij bij het vervangen van uw dak ook gelijk een lichtstraat plaatsen in uw nieuwe dak. Dit zorgt voor meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand.

Waarom uw stal of schuur renoveren door ROBR. RENOVEERT?

ROBR. RENOVEERT heeft jarenlange ervaring in de renovatie van bedrijfspanden. Wij verzorgen graag de complete gevelrenovatie en/of dakrenovatie van uw oude stal of schuur. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe onderdelen. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?