Gevelpanelen van Falk, Kingspan en Joris Ide

 

Sandwichpanelen voor uw project

Wij maken vooral gebruik van bovenstaande leveranciers voor gevelpanelen. Afhankelijk van uw project doen wij een voorstel welk type sandwichpaneel het beste bij uw wensen past. 

 

Duurzame gevebeplating

Zowel Falk, Kingspan als Joris Ide leveren de beste kwaliteitsproducten zodat wij u altijd kunnen voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen voor de gevelbeplating van uw bedrijfspand. 

 

contact opnemen?

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan

Sandwichpanelen Wand en Gevel. 

ROBR. RENOVEERT levert en monteert kwalitatief hoge damwandplaten van Falk, Kingspan en Joris Ide. Damwand wandpanelen worden zowel toegepast in de utiliteitsbouw en industriebouw als in de agrarische sector. Geisoleerde damwandplaten bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er

 

isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W. Uw nieuwe sandwichpanelen wand is te verkrijgen in verschillende kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. Wij verzorgen graag de complete vervanging van uw gevel met damwandplaten. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe damwandprofielen en afwerking. Wij kunnen tevens de dakbeplating vervangen zodat uw gehele pand er weer fris bij staat.