Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Geïsoleerde gevelbekleding

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand moderniseren en tegelijkertijd isoleren? Ga dan voor onze geïsoleerde gevelbekleding. Wij zijn specialist in het vervangen van bestaande gevelbekleding. Daarnaast zijn we ook specialist in het aanbrengen van gevelbekleding indien u nog geen gevelbekleding heeft en uw pand een nieuwe uitstraling wilt geven. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. 

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

De mogelijkheden van geïsoleerde gevelbekleding

Geïsoleerde gevelpanelen bestaat uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W. 

De buitenplaat is leverbaar in verschillende profileringen, kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. De beplating is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Zo kunt u eventueel ook de kleuren van uw huisstijl terug laten komen op de gevel voor herkenning. 

In combinatie met een gevelrenovatie of een dakrenovatie kunnen we uw bedrijfspand ook voorzien van nieuwe aluminium dakgoten of aluminum kaders voor een strakke en moderne uitstraling.

De kosten van geïsoleerde gevelbekleding

De kosten van de geïsoleerde gevelbekleding hangen af van de grootte van het pand wat bekleed moet worden, de bereikbaarheid, de dikte van het isolatiemateriaal en eventuele extra opties.

Zou u graag meer informatie willen of heeft u speciale wensen? U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Liever direct een offerte? Vraag het online direct aan!

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?