Geïsoleerde gevelbekleding

Restyle uw bedrijfspand met duurzame geisoleerde gevelbeplating

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand moderniseren en tegelijkertijd isoleren? Ga dan voor onze geïsoleerde gevelbekleding. Wij zijn specialist in het vervangen van bestaande gevelbekleding. Daarnaast zijn we ook specialist in het aanbrengen van gevelbekleding indien u nog geen gevelbekleding heeft en uw pand een nieuwe uitstraling wilt geven. 

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. 

 

contact opnemen?

  • Diverse coatings mogelijk
  • Diverse profileringen
  • Garantie tot 40 jaar
  • Lange levensduur

De mogelijkheden van geïsoleerde gevelbekleding

Geïsoleerde gevelpanelen bestaat uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W. 

 

De buitenplaat is leverbaar in verschillende profileringen, kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. De beplating is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Zo kunt u eventueel ook de kleuren van uw huisstijl terug laten komen op de gevel voor herkenning. 

 

In combinatie met een gevelrenovatie of een dakrenovatie kunnen we uw bedrijfspand ook voorzien van nieuwe aluminium dakgoten of aluminum kaders voor een strakke en moderne uitstraling.

 

Complete renovatie uitgevoerd door ROBR. Renoveert

Wij leveren en monteren geïsoleerde gevelbekleding van een hoge kwaliteit. Wanneer wij de gevelbekleding voor uw pand mogen aanbrengen of vervangen dan doen we dit van A-Z. Indien van toepassing zorgen wij voor de verwijdering en afvoer van de oude gevelbekleding. De nieuwe materialen worden door ons vakkundig en snel gemonteerd. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

De kosten van geïsoleerde gevelbekleding

De kosten van de geïsoleerde gevelbekleding hangen af van de grootte van het pand wat bekleed moet worden, de bereikbaarheid, de dikte van het isolatiemateriaal en eventuele extra opties.

Zou u graag meer informatie willen of heeft u speciale wensen? U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Liever direct een offerte? Vraag het online direct aan!

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan