Geïsoleerde gevelpanelen

Restyle uw bedrijfspand met duurzame geisoleerde gevelbeplating

Wij zijn specialist in het vervangen van gevelbeplating van bedrijfspanden en bedrijfshallen waardoor uw pand een nieuwe uitstraling krijgt. Bij restyling leveren en monteren wij kwalitatief hoge geïsoleerde sandwich gevelpanelen. Geisoleerde sandwichpanelen bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W.  

 

De buitenplaat is leverbaar in verschillende profileringen, kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. 


Gevelrenovatie bedrijfspand

ROBR. Renoveert heeft jarenlange ervaring in de renovatie van bedrijfspanden. Wij verzorgen graag de complete gevelrenovatie van uw pand. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe onderdelen. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerker waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

 

contact opnemen?

  • Diverse coatings mogelijk
  • Diverse profileringen
  • Garantie tot 40 jaar
  • Lange levensduur
Locatie: Valkenburg
Categorie: Restyling bedrijfspand
Type: Gevelrestyling
Uitvoering: Geisoleerde gevelbeplating

Opdracht:

Restyling bedrijfspand Kwantum

 

Bij dit pand hebben wij de bestaande ongeisoleerde gevelbeplating vervangen voor geisoleerde sandwich gevelpanelen. Sandwichpanelen zijn uitgevoerd in huisstijlkleuren van de gebruikers. Een mooi resultaat van gevelrestyling! 


Geisoleerde sandwichpanelen

Kleur: RAL2011 (oranje)

Kleur: RAL3020 (rood)

Kleur: RAL9005 (zwart) 

Type gevelplaat: Falk

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan