Gevelbeplating vervangen

Verouderde gevelbeplating vervangen voor uw bedrijfspand?

ROBR. RENOVEERT verzorgt complete gevelrenovaties aan bedrijfspanden, industriegebouwen, loodsen, opslaghallen en opstallen. Wij realiseren projecten in heel Nederland. Zijn de damwandplaten van uw schuur of bedrijfshal zijn door lekkage, energieverlies of ouderdom aan vervanging toe. Laat dan uw gevelbeplating vervangen. U wilt natuurlijk als ondernemer dat dit renovatiewerk snel, goed, en zonder dat u er omkijken naar heeft, laten uitvoeren. Wij verzorgen dit graag voor u.

 

Een nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand met gevelbeplating

Er zijn veel bedrijfshallen en bedrijfspanden welke constructief nog prima in orde zijn, maar een verouderd aanzicht hebben. ROBR. RENOVEERT biedt de oplossing om deze bedrijfshallen te moderniseren. Wij vervangen graag de gevelbeplating zodat uw pand en weer fris bij staat. Mocht het bestaande gebouw bestaan uit gevels van metselwerk dan kunnen wij aan de buitenzijde nieuwe gevelpanelen toevoegen aan het gebouw. Hierdoor ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling. Heeft u een bedrijfspand welke gemoderniseerd dient te worden? Wij hebben veel ervaring in de renovatie van bedrijfspanden met nieuwe gevelbekleding en restylen ook graag uw bedrijfspand.

 

 

Neem contact op 

 

 

  • Advies op maat
  • Snelle montage, minimale overlast
  • Garantie tot 40 jaar
  • Jarenlange ervaring

Gevelbeplating vervangen naar eigen wens

U kunt bij het vervangen van de gevelbeplating uw nieuwe gevel grotendeels naar eigen wens samenstellen. Zo is de beplating leverbaar in alle RAL kleuren. Zo kunnen wij ook uw bedrijfspand voorzien van uw eigen huisstijlkleuren. Afhankelijk van het bestaande pand worden er geïsoleerde of ongeïsoleerde gevel panelen toegepast. Hierbij zijn er verschillende opties mogelijk voor de afwerking zoals aluminium composiet kaders en aluminium dakgoten. 

Onze werkwijze bij gevelbeplating vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van gevelbeplating. Hierbij gaan wij als volgt te werk: Als eerst nemen wij de wensen en mogelijkheden met u door, hiervoor komen we graag op locatie. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past. Bij de start van de werkzaamheden verwijderen wij uiteraard eerst het oude materiaal en voeren dit af. De nieuwe materialen worden door ons vakkundig en snel gemonteerd. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Bedrijfspand restyling

Gevelbeplating vervangen 


 

Locatie: Oss
Categorie: Restyling bedrijfspand
Type: Gevelrestyling
Uitvoering: Geisoleerde sandwichpanelen

Opdracht:

Bedrijfshal restyling 

 

ROBR. RENOVEERT heeft deze bedrijfshal in Oss een moderne uitstraling gegeven in een mooie kleur grijs. 


Sandwichpanelen bedrijfshal

Gevelbeplating: Joris Ide Sandwichpanelen, microrib. Pure Grey HPS. 

Garantie 40 jaar.

 

 

bekijk dit project

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan  Offerte aanvragen