Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Gevelplaten met isolatie

Is het tijd om uw gevelbeplating te vervangen en zou u ze graag met isolatie willen? Bij ROBR. Renoveert hebben we gevelplaten met isolatie. Door gevelplaten te gebruiken die isolerend zijn, kunt u flink besparen om uw energierekening. Ook heeft u geen last meer van koude luchtstromingen. ROBR. Renoveert is dé specialist in het vervangen en aanbrengen van nieuwe gevelplaten. Zou u graag meer informatie willen of heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Wij komen graag de gevelplaten bij u installeren

Als u ervoor kiest om onze specialisten in te schakelen, zullen wij alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij de gevelplaten met isolatie professioneel en snel kunnen installeren. De specialisten van ROBR. Renoveert zullen het oude materiaal verwijderen en afvoeren. Zo hoeft u verder niks te regelen. Als u graag alles isolerend wilt maken aan uw bedrijfspand, kunt u ook kiezen voor geïsoleerde dakplaten.  

De voordelen van gevelplaten met isolatie

Doordat de gevelbekleding isolerend is, kan het tijdens de winter de warmte binnen houden en tijdens de zomer de warmte buiten houden. Als u nieuwe gevelplaten met isolatie wilt, bespaart u niet alleen op de energiekosten maar komen er nog meer voordelen bij kijken. Zo zijn ze bestendig tegen alle weersomstandigheden en zijn ze ook nog eens geluidsisolerend. Door uw oude platen te vervangen met isolerende platen, zult u er op lange termijn er veel plezier van hebben. U krijgt bij ons 40 jaar garantie op gevelplaten met isolatie. 

Wat zijn de kosten van gevelplaten met isolatie?

De kosten van de gevelplaten isolatie zijn afhankelijk van het aantal afgenomen gevelplaten, de dikte van de gevelplaten en de eventuele extra opties. Zou u graag de exacte prijs willen weten? Vraag eenvoudig online een offerte aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?