Gevelrenovatie kosten

 

Zijn de kleuren van de gevel van uw bedrijfspand vervaagd of wilt u graag een nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand? Laat dan uw gevel renoveren. De kosten van een gevelrenovatie zijn een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe gevel. Met een renovatie van de gevel kunt u zelf de gewenste uitstraling bepalen. Hierbij kunt u de kleuren van uw huisstijl toevoegen of juist gaan voor een modernere uitstraling.

  • Diverse coatings mogelijk
  • Golfprofilering
  • Trapeziumprofilering
  • Lange levensduur

De gemiddelde kosten voor een gevelrenovatie

Bij ROBR. RENOVEERT doen we niet aan stenen vervangen of voegen vervangen. Wij renoveren gevels door nieuwe gevelbekleding aan te brengen op bedrijfspanden. U kunt hierbij denken aan kantoorpanden, bedrijfshallen en winkels. De kosten van een gevelrenovatie lopen uiteen van € 50 per m² tot € 200 per m². Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project en de eventuele opties die u kiest.

 

Een nieuwe uitstraling voor uw pand

Is uw bedrijfspand constructief nog in orde, maar wilt u graag een nieuwe uitstraling? Door de bestaande gevelbeplating te vervangen of nieuwe gevelbeplating toe te voegen, heeft u een bestand pand met een nieuwbouw uitstraling. 

De kosten voor een gevelrenovatie hangen af van de grootte van het pand en de mogelijkheden die u wenst. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit geïsoleerde en ongeïsoleerde gevelpanelen. Bij geïsoleerde gevelpanelen kunt u daarnaast kiezen uit diverse isolatiewaardes. De sandwichpanelen zijn daarnaast verkrijgbaar in alle RAL kleuren en in diverse coatings. Voor de afwerking kunt u kiezen uit aluminium dakgoten of aluminium kaders voor een strakke en moderne uitstraling. 

 

Gevelrenovatie kosten altijd inclusief montage

Wij hebben jarenlange ervaring in dak- en gevelrenovaties van bedrijfspanden. De kosten voor een gevelrenovatie zijn altijd inclusief de montage. Wij beschikken over eigen materiaal zoals een kraan en hoogwerker. Hierdoor kunnen we ieder project snel en vakkundig uitvoeren. Ook de verwijdering en afvoer van eventueel oud materiaal is allemaal inclusief in de prijs.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan