Renovatie bedrijfspand

 

 

 


 

ROBR. RENOVEERT is gespecialiseerd in de complete renovatie van uw bedrijfspand of bedrijfsruimte. Dit doen wij door middel van een dakrenovatie en/of een gevelrenovatie. Met behulp van nieuwe duurzame materialen als damwand dakplaten en gevelbeplating geven wij uw bedrijfspand, loods, opslaghal of stal een nieuwe, frisse uitstraling. Hierdoor krijgt uw bestaande pand een nieuwe en frisse uitstraling.  

 

contact opnemen?

  • Advies op maat
  • Snelle montage, minimale overlast
  • Garantie tot 40 jaar
  • Jarenlange ervaring

De mogelijkheden bij een renovatie van uw bedrijfsruimte

 

Wij kunnen zowel uw gevel als uw dak renoveren. Indien u graag een nieuwe uitstraling wenst voor de buitenzijde van uw bedrijfspand, dan kunt u kiezen voor een gevelrenovatie. Hierdoor ziet uw bestaande pand er weer als nieuw uit. Bij een gevelrenovatie heeft onder andere de keuze uit:

 

- Geïsoleerde gevelpanelen
- Ongeïsoleerde damwand gevelbeplating en plankprofielen
- Extra opties zoals aluminium composiet kaders
- Keuze uit verschillende kleuren en coatings
- Aluminium kozijnen

 

Wilt u graag het dak renoveren van uw bedrijfspand? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een dakrenovatie is vaak gewenst bij een lekkage, ouderdom of energieverlies bij uw dak. Bij een dakrenovatie heeft u onder andere de keuze uit:

 

- Geïsoleerde dakplaten
- Ongeisoleerde dakplaten
- Bitumen dakbedekking
- Asbestvrije golfplaten
- Extra opties zoals aluminium dakgoten
- Extra opties zoals het plaatsen van een lichtstraat
- Keuze uit diverse kleuren en coatings

 

Wat uw gewenste renovatie voor uw bedrijfspand ook is, bij ROBR RENOVEERT kunt u terecht voor de gehele renovatie van uw bedrijfspand of bedrijfsruimte.

 

contact opnemen?

Uw voordelen. 

  •    Jarenlange ervaring
  •    Deskundig advies
  •    Vakkundige en veilige montage
  •    Diverse mogelijkheden
  •    Tot 40 jaar garantie

Waarom een renovatie van uw bedrijfspand door ROBR RENOVEERT?

De mogelijkheden voor een renovatie van uw bedrijfspand zijn uitgebreid. Wij nemen daarom eerst uitvoerig de wensen en mogelijkheden met uw door. Hierna bepalen we samen met u wat de beste oplossing is voor de renovatie van uw bedrijfspand. U krijgt van ons een advies op maat. Bij de renovatie van uw bedrijfspand nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij uw renovatie professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Ook uw bedrijfspand restylen?  Offerte aanvragen