Lichtstraten vervangen

Natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand door lichtstraten

ROBR. RENOVEERT is gespecialiseerd in het leveren en monteren van gebogen polycarbonaat lichtstraten. Door de oude lichtstraten te vervangen krijgt u weer helder daglicht in uw bedrijfspand en creëert u een aangename werkomgeving. 
Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes en opties zoals ventilatieluiken, meeuwenpinnen en doorvalbeveiliging. 

 

Doordat de lichtstraten in eigen beheer geproduceerd worden garanderen wij een topkwaliteit en korte levertijden. 

 

Extra isolerende lichtstraat

In bedrijfspanden die verwarmd worden zijn de lichtstraten vaak het minst isolerende deel van het dak. Doordat de warmte zich ophoopt in de ronding van de lichtstraat gaat er veel warmte verloren. Dit is een veel voorkomend probleem waar onze klanten tegenaan lopen bij hun bestaande lichtstraatconstructie. 

Door een isolerende binnenschil onder in de opstand te monteren kunnen wij dit probleem oplossen. 

 

contact opnemen?

Aluminium lichtstraat: Lichtoplossing voor uw bedrijfshal

Lichtstraten op maat. 

Eigen productie en korte levertijden 

 

 

 


 

Alle lichtstraten worden door ons zelf ingemeten op locatie. Hierna worden de aluminium lichtstraten in onze eigen werkplaats op maat geproduceerd.  Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over eigen materieel om de lichtstraten op het dak te plaatsen. Hierbij gaan wij vlot en veilig te werk. 

Uw voordelen.

  •    Korte levertijden
  •    Eigen productie
  •    Vlotte en veilige montage
  •    Lichtstraten op maat
  •    10 jaar garantie

ROBR. RENOVEERT. verzorgt de complete renovatie van uw bedrijfspand.

Wij kunnen uw bedrijfshal voorzien van nieuwe damwandprofielen voor dak en wand. Om de renovatie compleet te maken vervangen wij ook graag uw oude lichtstraten. Ook als uw bedrijfshal nog niet voorzien is van een lichtstraat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken ook lichtstraten in bestaande dichte daken,

compleet met opstanden en dakafwerking.  

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij nemen eerst uitvoerig de wensen en de mogelijkheden met u door. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past. Bij de renovatie van uw pand of loods nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk.