Direct veel natuurlijk licht

 

 


 

Een lichtstraat op uw bedrijfshal of bedrijfspand zorgt ervoor dat er veel natuurlijk daglicht binnenvalt. Hierdoor kan isolatiewaarde aanzienlijk verhoogd worden. Door het plaatsen van een aluminium lichtstraat wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd voor uw medewerkers. 

 

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. RENOVEERT waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden inclusief lichtstraat. Een lichtstraat zorgt voor natuurlijk daglicht en bespaart op uw energierekening. Veelal in opdracht van VVE's, verzekeraars, aannemers en eigenaren van bedrijfspanden leveren en monteren wij polycarbonaat lichtstraten. Dit materiaal is zeer geschikt voor lichtstraten: Het is enorm sterk en is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen.

 

contact opnemen?

Aluminium lichtstraat: Lichtoplossing voor uw bedrijfshal

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. RENOVEERT. Meer informatie over onze lichtstraten? > ga naar lichtstraten.nl

Eigen productie.

Daarom altijd een lichtstraat op maat

 

 

 


 

Lichtstraten.nl aluminium lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

Uw voordelen.

  •    Korte levertijden
  •    Eigen productie
  •    Vlotte en veilige montage
  •    Lichtstraten op maat
  •    10 jaar garantie

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. RENOVEERT. Een groot voordeel hiervan is dat wij de complete renovatie van uw bedrijfspand kunnen uitvoeren.

Wij kunnen uw bedrijfhal voorzien van nieuwe damwandprofielen en een aluminium lichtstraat. Ook als u een dicht plat dak heeft, wij monteren namelijk ook lichtstraten in dichte daken. 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij nemen eerst uitvoerig de wensen en de mogelijkheden met u door. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past. Bij de renovatie van uw pand of loods nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk.