Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Extra isolatie lichtstraat

Wilt u uw oude lichtstraat vervangen voor een nieuwe lichtstraat met een extra isolerende functie? Of heeft uw bedrijfshal nog geen lichtstraat maar wilt u die laten plaatsen? De lichtstraten die wij leveren en monteren kunnen voorzien worden van een isolerende polycarbonaat binnenschil. De stilstaande lucht tussen beide lagen beplating zorgt voor een goede isolatie.

Tevens voorkomt een isolerende binnenplaat warmteverlies in de lichtstraat. 

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Montage van een isolerende lichtstraat

Bij het plaatsen van een extra isolerende lichtstraat wordt er eerst een vlakke 32mm polycarbonaat lichtplaat tussen de opstanden gemonteerd, de binnenschil. Vervolgens wordt er een buitenplaat van 10mm polycarbonaat overheen geplaatst zodat er een gebogen lichtstraat ontstaat. Bij deze lichtstraatuitvoering zijn er extra hoge isolatiewaardes mogelijk wat resulteert in meer energiebesparing. De lichtstraat kan zowel met helder als opaal kleurige beplating uitgevoerd worden. 

Isolatie voor uw bestaande lichtstraat met een binnenschil

Indien u een bestaande halfronde lichtstraat heeft maar meer isolatie wenst, dan kunnen wij deze ook van binnenuit isoleren. Wij plaatsen dan een isolerende binnenschil. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie. 

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?