Vervangen zadelkap lichtstraten

Renovatie zadelkap lichtstraten

Oude zadeldak lichtstraten zijn vaak voorzien van draadglas beglazing. Doordat deze breken of naar beneden zakken kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. ROBR. RENOVEERT is gespecialiseerd in het renoveren van oude draadglas lichtstraten. In de meeste gevallen verwijderen wij de draadglas beglazing inclusief stalen onderprofielen. De nieuwe zadelkap lichtstraat wordt opgebouwd uit aluminium draagprofielen, polycarbonaat beglazing en een aluminium afdeklijst. De polycarbonaat beglazing is leverbaar in verschillende diktes, isolatiewaardes en kleuren. 

 

Oude draadglas lichtstraat vervangen?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de lichtstraten in te meten en de mogelijkheden door te spreken. 

 

neem contact op

 

Productie zadelkap lichtstraat

 

Onze zadelkap lichtstraten worden in onze werkplaats op maat geproduceerd. Doordat wij de complete inkoop, productie en montage zelf verzorgen kunnen wij altijd een kwalitatief goed product leveren tegen een scherpe prijs. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan. Hiermee kunnen wij de lichtstraten snel en veilig omhoog transporteren.