Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Restyle uw bedrijfspand

ROBR. RENOVEERT, voorheen bekend als HR Dak- en Gevelrenovatie, verzorgt complete damwand renovaties aan bedrijfspanden, industriegebouwen, loodsen, opslaghallen en opstallen. Wij realiseren projecten in heel Nederland. 

Beoordelingen

Google reviews

Wij zijn gespecialiseerd in

Lichtstraten & lichtkoepels

Lichtstraten zorgen voor direct meer natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

Dakrenovatie

Voorkom lekkages en energieverlies. Vakkundig en snel onderhoud en reparaties.

Gevelrenovatie

Een nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand. Renovatie of toevoeging van gevelbeplating.

Dakrenovatie en gevelrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van dak, wand en lichtstraten. Ook zijn wij specialist in het monteren van lichtstraten in dichte daken. Wij verzorgen graag complete renovaties. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe onderdelen. Dit voeren wij vakkundig en snel uit.

"Door uw pand te restylen kan deze weer jarenlang mee

Stel de damwandplaten van uw schuur of bedrijfshal zijn door lekkage, energieverlies of ouderdom aan vervanging toe. Of u wilt uw pand gewoon een frisse nieuwe uitstraling geven. Dan wilt u als ondernemer dit renovatiewerk snel, goed, en zonder dat u er omkijken naar heeft laten uitvoeren.


Wij verzorgen dit graag. Als eerst nemen wij de wensen en mogelijkheden met u door, hiervoor komen we graag op locatie. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past. 

Altijd een
lichtstraat op maat

Eigen productie


Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

Waarom ROBR Renoveert?