Sandwich panelen op daken?

Bij HR Dak- en Gevelrenovatie in Lunteren bent u op het goede adres. Altijd een vlotte en nette afhandeling van uw project!

Bent u voor veestallen, bewaarloodsen of bedrijfshallen op zoek naar sandwichpanelen voor de daken? HR Dak- en Gevelrenovatie biedt geprofileerde metalen dakplaten die eveneens zijn voorzien van een laag pur-schuim. Door verschillende profielen en isolatiediktes en een stalen of aluminiumfolie onderplaat kunnen wij voldoen aan iedere standaard. Met hoogwaardig plastisol coating zijn zelfs garanties tot 40 jaar mogelijk.

 

Daken met sandwichpanelen voorzien van licht- en ventilatienokken? 

Uw pand weer als nieuw? Met sandwichpanelen op daken die door HR Dak- en Gevelrenovatie zijn geplaatst heeft u hier geen omkijken meer naar. Altijd met een scherpe offerte voorzien we in behoeften van veel bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat sandwich panelen tot wel 20 meter leverbaar zijn? Naast deze specialisatie, biedt HR Dak- en Gevelrenovatie:

Wij komen graag langs bij uw bedrijf! Sandwichpanelen prijs per m2

Wilt u ook sandwichpanelen laten plaatsen? En wilt u dat makkelijk, snel en eenvoudig? Nieuwsgierig naar onze sandwichpanelen prijs per m2? Laat uw telefoonnummer achter bij HR Dak- en Gevelrenovatie. Vul u naam en nummer in bij: Bel mij terug en wij komen langs en bespreken uw project. U kunt ook bellen op 0318 700615 of per email contact opnemen. Graag nemen wij de tijd om een toelichting op onze producten en diensten te geven. Graag tot ziens!

Neem contact op