Stalen daken 

Stalen dakplaten en damwandplaten

 

 

 


 

Stalen dakplaten vervangen wegens energieverlies of lekkage?

ROBR. Renoveert is gespecialiseerd in het vervangen van uw stalen damwandplaten. Indien gewenst vervangen wij uw oude damwand dak voor hoogwaardig geisoleerde damwandplaten zodat uw isolatie/lekkageprobleem verleden tijd is. Wij werken met verschillende leveranciers van geisoleerde sandwichpanelen voor uw dak zodat wij altijd de beste oplossing kunnen bieden voor uw project. De renovatie van uw sandeichpanelen dak wordt altijd door ons eigen team uitgevoerd.

 

Onze werkwijze stap voor stap: Offerteaanvraag, advies damwand dakplaten, inmeten/werkvoorbereiding, aanbrengen veiligheidsvoorzieningen, vervangen damwand beplating en plaatsen afwerkprofielen, oplevering met opdrachtgever.

 

contact opnemen?

  • Deskundig advies
  • Snelle montage en minimale overlast
  • Garanties tot 40 jaar
Locatie: Waalwijk
Categorie: Compete renovatie
Type: Restyling pand
Uitvoering: Geisoleerde beplating

Opdracht:

Dakrenovatie en gevelrenovatie


Bij dit project heeft ROBR. Renoveert de complete renovatie verzorgd van zowel dak als gevel.

De oude dak en gevelbekleding bestonden uit stalen beplating met aan de binnenzijde een dunne glaswol spanddeken. Door veroudering zag dit pand er niet meer fris uit en was de isolatie minimaal. 
 

De dak en gevels hebben wij voorzien van nieuwe geisoleerde sandwichpanelen. Tevens hebben wij het dak voorzien van een grote lichtstraat over de gehele lengte van het pand en het dak voorzien van aluminium getrokken dakgoten in kleur van gevelbeplating. 


Geisoleerde sandwichpanelen

Kleur gevel: RAL9005 (kronos) | Kleur dak: RAL9002 

Coating: Color Coat HPS200 Ultra | Type beplating: Falk

 

De opdrachtgever heeft gebruik gemaakt van de EIA subsidie, hierdoor is er investeringsaftrek mogelijk

bekijk dit project

Energiebesparing met geïsoleerde sandwichpanelen daken. 

Wij leveren en monteren kwalitatief hoge geïsoleerde dakpanelen. Deze damwandplaten worden zowel toegepast in de utiliteitsbouw en industrie als in de agrarische sector. Geisoleerde damwandplaten bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een

R-waarde van 7,20 m²K/W. De sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. Wij verzorgen graag de complete vervanging van damwand beplating. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe damwandprofielen en afwerking. Wij kunnen tevens de damwand gevelbeplating vervangen zodat uw gehele pand er weer fris bij staat.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan