Dakrenovatie en dakplaten specialisten

Als het dak van uw schuur of bedrijfsgebouw door lekkage, energieverlies of ouderdom aan vervanging toe is, wilt u als ondernemer dit renovatiewerk snel, goed, en zonder dat u er omkijken naar heeft laten uitvoeren. Hiervoor komen wij graag eerst op locatie om de wensen en mogelijkheden met u door te nemen. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past waarna u een gerichte offerte ontvangt. 
 

ROBR. Renoveert heeft jarenlange ervaring in de renovatie van bedrijfspanden. Wij verzorgen graag de complete dakrenovatie van uw gebouw. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe onderdelen. Dit voeren wij vakkundig en snel uit. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerker waardoor wij uw project professioneel en snel kunnen uitvoeren.

 

contact opnemen?

  • Complete dakrenovatie
  • Verhoging van de isolatiewaarde
  • Advies op maat
  • Jarenlange ervaring

EIA 

Energie inversteringsaftrek

 

 

 


 

Door de isolatie van uw bestaande bedrijfspand te verbeteren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie: De Energie Investeringsaftrek. Dit maakt de renovatie van platte daken van bedrijfsgebouwen interessant.

Dakpanelen geisoleerd. ROBR. Renoveert levert en monteert kwalitatief hoge damwandplaten. Damwand dakplaten worden zowel toegepast in de utiliteitsbouw en industrie als in de agrarische sector. Geisoleerde damwandplaten bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een

 

R-waarde van 7,20 m²K/W. Uw nieuwe sandwichpanelen dak is te verkrijgen in verschillende kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. Wij verzorgen graag de complete vervanging van uw dak met damwandplaten. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe damwandprofielen en afwerking. Wij kunnen tevens de damwand gevelbeplating vervangen zodat uw gehele pand er weer fris bij staat.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan