Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Gevelbekleding bedrijfspand

Wilt u de gevelbekleding van uw bedrijfspand een nieuw look geven? Dan bent u bij ROBR RENOVEERT aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen of vervangen van gevelbekleding bij bedrijfspanden. Wij zorgen voor de verwijdering en afvoer van het oude materiaal. Door de gevelbeplating te renoveren of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling. Bent u enthousiast geworden? Vraag direct een offerte aan.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

De mogelijkheden van gevelbekleding voor uw bedrijfspand

U heeft de keuze uit geïsoleerde en ongeïsoleerde gevelbeplating. Heeft u een bestaand bedrijfspand welke al goed geïsoleerd is maar wel toe is aan een moderne uitstraling? Met ongeïsoleerde gevelbekleding geven wij uw bedrijfspand of bedrijfsgebouw een nieuwe look.

Wilt u uw bedrijfspand beter isoleren? Dan kunt u kiezen voor geïsoleerde gevelbeplating. Deze bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W.

De gevelbekleding is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de kleur van uw huisstijl aanhouden. Daarnaast zijn er ook verschillende profileringen en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. 

Wilt u advies over de nieuwe gevelbekleding van uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advies op maat

De mogelijkheden voor nieuwe gevelbekleding voor uw bedrijfspand zijn erg uitgebreid. Wij nemen daarom eerst uitvoerig de wensen en mogelijkheden met uw door. Hierna bepalen we samen met u wat de beste oplossing is. U krijgt van ons altijd een advies op maat. Bij de renovatie of het aanbrengen van gevelbekleding van uw bedrijfspand nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerkers waardoor wij uw project professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?