Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Gevelbeplating bedrijfshal

ROBR. RENOVEERT is de specialist in dak- en gevelrenovaties van uw pand. Heeft u een bedrijfshal welke gemoderniseerd dient te worden? Wij hebben jarenlange ervaring in de renovatie van gevelbeplating bedrijfspanden. ROBR. RENOVEERT zorgt voor de verwijdering en afvoer van het oude materiaal. Door de gevelbeplating te renoveren of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling. Bent u enthousiast geworden? Vraag direct een offerte aan.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Gevelbeplating specialist

Bij ons krijgt u altijd een advies op maat als het gaat over dak- en gevelrenovaties. Wij leveren en monteren gevelbeplating voor uw bedrijfshal van hoge kwaliteit. ROBR. RENOVEERT beschikt over een eigen kraan en hoogwerkers waardoor wij projecten zoals die van u snel en vakkundig kunnen uitvoeren. Door onze snelle montage heeft u minimale overlast. Daarnaast zijn er garanties mogelijk tot 40 jaar op coatings. Benieuwd naar de gevelbeplating die we voor andere bedrijfspanden hebben vervangen? Bekijk dan onze projecten.

Ons aanbod in gevelbeplating

Wij leveren en onze specialisten monteren kwalitatief hoge damwandplaten. Geïsoleerde damwandplaten bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,40 m²K/W. De nieuwe gevelbeplating van uw bedrijfshal is te verkrijgen in verschillende kleuren en coatings. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact op met onze specialisten.

Wat kost een gevelbeplating voor uw bedrijfshal?

De kosten van uw renovatie hangen af van de grootte van uw bedrijfshal, de bereikbaarheid en de materiaalkeuze. Wij houden ook rekening met duurzaamheid en bieden deze optie ook zeker aan. Zou u graag meer informatie willen of heeft u speciale wensen? U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Liever direct een offerte? Vraag het online direct aan!

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?