Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Renovatie loods

ROBR RENOVEERT is gespecialiseerd in dakrenovaties en gevelrenovaties van onder andere loodsen. Is uw loods verouderd of heeft deze schade? Laat dan uw loods renoveren. Door het renoveren van uw loods kunt u weer jaren vooruit en u geeft uw pand een nieuwe en moderne uitstraling. Wij hebben jarenlange ervaring in het vernieuwen van daken en gevels van loodsen en andere bedrijfspanden. Wij geven u graag een passend advies, zodat uw loods klaar is voor de toekomst.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Nieuwe dakplaten voor uw loods?

Is het dak van uw loods vanwege ouderdom aan vervanging toe of heeft u bijvoorbeeld schade? Laat dan het dak vernieuwen van uw loods. Voor een dakrenovatie gebruiken wij damwand dakplaten. Dit type beplating is erg sterk, stabiel en is voorzien van een kwalitatief goede coating. Ook zijn deze stalen dakplaten wind- en waterdicht. U heeft bij de dakrenovatie van uw loods de keuze uit verschillende keuzemogelijkheden:

  • Geïsoleerde dakplaten
  • Ongeïsoleerde dakplaten
  • Keuze uit diverse coatings
  • Keuze uit diverse kleuren

Wilt u daarnaast meer daglicht in uw loods? Dan kunnen wij ook een lichtstraat in uw nieuwe dak plaatsen. Door het plaatsen van een lichtstraat krijgt uw loods meer natuurlijk daglicht binnen en wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd voor uw medewerkers. Daarnaast kan er ook aanzienlijk op de energiekosten worden bespaard.

Geef uw loods een nieuwe uitstraling

Naast dakrenovaties kunt u ook een gevelrenovatie door ons laten uitvoeren voor uw loods. Indien de constructie nog prima in orde is, maar een nieuw aanzicht wenst, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Hierdoor geeft u uw bestaande loods een nieuwbouw uitstraling. Bij een gevel renovatie van uw loods kunt u de gevel grotendeels naar eigen wens samenstellen. U heeft de keuze uit vele RAL kleuren. Hierdoor kunt u uw loods voorzien van uw huisstijl kleuren.

Waarom een renovatie van uw loods door ROBR. Renoveert?

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in renovaties. Wij verzorgen graag de gehele renovatie van uw loods. Bij de renovatie van uw loods nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?