Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Geisoleerde dakplaten

Zijn uw oude dakplaten aan vervangen toe en wilt u ze graag laten vervangen door geisoleerde dakplaten? De specialisten van ROBR. Renoveert kunnen u helpen. Wij maken gebruik van geïsoleerde sandwichpanelen die bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Deze dakplaten kunnen voor verschillende gebouwen gebruikt worden, zoals loodsen, bedrijfspanden, woningen, stallen en ga nog maar even door. Zou u graag meer informatie willen over een geïsoleerde dakplaat? Neem vrijblijvend contact op. 

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Wat zijn geisoleerde dakplaten?

Geisoleerde sandwichpanelen bestaan uit 3 lagen. Ze bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een R-waarde van 7,20 m²K/W. Hoe dikker het isolatiemateriaal, des te beter de platen zullen isoleren. Met dakplaten die geisoleerd zijn, kunt u flink besparen op de energiekosten en krijgt uw gebouw een nieuwe uitstraling. 

ROBR. Renoveert komt graag bij u langs

Onze specialisten komen graag bij u langs om geisoleerd dakplaten te installeren op uw dak. Wanneer wij een geïsoleerde dakplaat mogen aanbrengen of vervangen, doen we dit van A tot Z. Indien van toepassing zorgen wij voor de verwijdering en afvoer van de oude dakplaten. Onze specialisten beschikken over professioneel materieel zoals een kraan en hoogwerkers zodat zij de geisoleerde dakplaten goed kunnen aanbrengen.

De voordelen van een geïsoleerde dakplaat

Als u ervoor kiest om meer isolatie aan te brengen bij uw dak, zijn de geïsoleerde dakplaten de beste oplossing. U kunt niet alleen flink besparen op de energiekosten, het brengt nog meer voordelen met zich mee. Onze specialisten hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Er zijn verschillende afmetingen mogelijk.
  • Geisoleerde dakplaten hebben een hoge isolatiewaarde.
  • Ze zijn bestand tegen schimmels en rot door de coating die om de dakplaten zit. 
  • Als de dakplaten eenmaal op uw dak zijn aangebracht zijn ze onderhoudsarm.
  • De geïsoleerde dakplaten zijn erg duurzaam.

De prijs van geisoleerde dakplaten

Bent u benieuwd wat het gaat kosten om geisoleerde dakplaten te plaatsen op uw dak? De kosten worden berekend op basis van de grootte van uw dak, de isolatiewaarde, de coating en de eventuele extra’s. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen voor uw dak.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?