Google reviews

9.1/10 van 47 reviews

Gevelbekleding loods

Bent u op zoek naar een partij die de gevelbekleding van uw loods kan vernieuwen of renoveren? Dan bent u bij ROBR. Renoveert op het juiste adres. Veel loodsen zijn constructief nog in orde, maar het kan zijn dat u een nieuw aanzicht wenst. Door de gevelbekleding van uw loods te renoveren of door gevelbeplating toe te voegen geven wij uw loods een frisse, nieuwe uitstraling. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven. Nieuwsgierig over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons. Onze experts staan u graag te woord.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Onze werkwijze bij het plaatsen van wandpanelen voor uw loods

Wij van ROBR. Renoveert willen u graag vertellen hoe wij stap voor stap te werk gaan bij het plaatsen van wandpanelen voor uw loods:

  • Als eerst nemen wij de wensen en mogelijkheden met u door, hiervoor komen we graag op locatie. Aan de hand daarvan bepalen we samen met u de beste oplossing.
  • Bij de start van de werkzaamheden verwijderen wij uiteraard eerst het oude materiaal en voeren dit af.
  • De nieuwe wandpanelen worden door ons vakkundig en snel gemonteerd. Wij beschikken over eigen materieel zoals een kraan en hoogwerkers waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

Zou u graag meer willen weten over onze werkwijze? U kunt ons telefonisch bereiken op (0318) – 70 06 15. Zou u liever een e-mail willen sturen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@dakengevelrenovatie.nl

De kosten van gevelbekleding voor uw loods

De kosten van uw gevelbekleding hangt af van het aantal m2 wandpanelen en het type beplating. Wij houden ook rekening met duurzaamheid en bieden deze optie ook zeker aan. Wat de gewenste gevelrenovatie voor uw loods ook is, bij ROBR. Renoveert vindt u altijd een passende oplossing. Zou u graag meer informatie willen of heeft u speciale wensen? U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze experts. Liever direct een offerte? Vraag het online direct aan!

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Maatwerk

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom ROBR Renoveert?