renovatie gevelpanelen

 

Nieuwe uitstraling bedrijfspand 

Bij veel gebouwen en panden welke constructief nog prima in orde zijn, is een nieuw aanzicht gewenst. Door de gevelbeplating te renoveren of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling. Heeft u een bedrijfspand welke gemoderniseerd dient te worden? Wij hebben veel ervaring in de renovatie van bedrijfspanden met gevelbekleding.
 

Duurzame gevelbeplating

Door middel van nieuwe duurzame gevelpanelen laten wij uw bedrijfspand er weer als nieuw uit zien. Wij bieden sandwichpanelen voor ge├»soleerde gevelbeplating. Meerdere RAL kleuren en types zijn mogelijk zoals sandwichpanelen in golfprofilering of trapeziumprofilering. Uiteraard zijn er ook verschillende isolatiewaardes mogelijk van de gevelplaten, afhankelijk van uw wensen voor de gevelbekleding. 


Totale renovatie

Wij nemen het hele traject van de gevelrenovatie voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal of gevelbekleding tot aan de levering en montage van de nieuwe gevelbeplating. 
Naast het monteren van nieuwe wandbeplating en gevel renoveren kunnen wij ook uw deuren, overheaddeuren en ramen vervangen.

Gerichte offerte

Als u interesse heeft in het vervangen van de beplating van uw bedrijfspand of gevelrenovatie van het gebouw, neem dan gerust contact op. Wij nemen dan eerst uitvoering uw wensen door en maken een gerichte offerte. Eventueel komen we kijken op locatie. U weet altijd van tevoren waar u aan toe bent, heldere communicatie staat bij ons voorop.

Meer weten over de kosten van gevelrenovatie?

Ga direct naar kosten gevelrenovatie

 

 


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Neem contact op