Gevelrenovatie en gevelbeplating specialisten

Een nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand 

Bij veel bedrijfsgebouwen en bedrijfspanden welke constructief nog prima in orde zijn, is een nieuw aanzicht gewenst. Door de gevelbeplating te renoveren of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling. Heeft u een bedrijfspand welke gemoderniseerd dient te worden? Wij hebben veel ervaring in de renovatie van bedrijfspanden met nieuwe gevelbekleding.

 

Renovatie bedrijfspanden

ROBR. RENOVEERT heeft jarenlange ervaring in de renovatie van bedrijfspanden. Wij verzorgen graag de complete gevelrenovatie van uw pand. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe gevelonderdelen. Wij beschikken over eigen materieel zoals kraan en hoogwerker waardoor wij projecten professioneel en snel kunnen uitvoeren.

 

contact opnemen?

  • Advies op maat
  • Snelle montage, minimale overlast
  • Garantie tot 40 jaar
  • Jarenlange ervaring
Locatie: Gouda
Categorie: Restyling bedrijfspand
Type: Gevelrestyling
Uitvoering: Ongeisoleerde gevelbeplating

Opdracht:

Restyling kantorencomplex  

 

Dit gebouw heeft door de toevoeging van gevelbeplating een moderne uitstraling gekregen. 

Gevel is voorzien van ongeisoleerde gevelbeplating aangezien de opdrachtgever heeft gekozen voor spouwmuurisolatie. 

 

Ongeisoleerde gevelbeplating

Kleur: RAL9005 (zwart)

Coating: Colorcoat Prisma 

 

 

 

bekijk dit project

Sandwichpanelen wand voor bedrijfshal. 

ROBR. Renoveert levert en monteert kwalitatief hoge damwandplaten. Damwand gevelbeplating wordt zowel toegepast in de utiliteitsbouw en industrie als in de agrarische sector. Geisoleerde damwandplaten bestaan uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal kan in verschillende diktes uitgevoerd worden waardoor er isolatiewaardes mogelijk zijn tot een

R-waarde van 7,40 m²K/W. Uw nieuwe sandwichpanelen gevel is te verkrijgen in verschillende kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar. Wij verzorgen graag de complete vervanging van uw gevel met damwandplaten. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en montage van de nieuwe damwandprofielen en afwerking. Wij kunnen tevens de damwand dakplaten vervangen zodat uw gehele pand er weer fris bij staat.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan